Nis

ÇEDES Projesi kapsamında düzenlemiş olduğumuz etkilikte Okulumuz Atatürk büstü çevresinin peyzaj düzenlemesi öğrencilerimizle birlikte yapıldı. Etkinliği düzenleyen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz Zehra BAŞARAN ve Ensar GÜLMEZ'e teşekkür ederiz.

Nis

Çanakkale Savaşı’nda kahraman vatan evlatları bir toprağı vatan kılabilecek iradeyi ve haletiruhiyeyi, şehadete koşarak canlarıyla ve kanlarıyla toprağa nakşetmişler ve Çanakkale’yi geçilmez kılmışlardır. Çanakkale, Kahramanlığın ve Fedakârlığın Maneviyat Ruhuyla Buluşarak Nefes Verdiği Bir Zaferdir.

Bizler de bu manevi havayı solumak için Çedes projesi kapsamında okulumuz gezi kulubü tarafindan düzenlenen Çanakkale gezimizi gerçekleştirdik. Geziyi organize eden Matematik öğretmenimiz Tuğçe ÇINAR’a ve katılımcı öğretmenlerimize teşekkür ederiz

Nis

Önderimiz, yol göstericimiz, sevgili peygamberimizi anmak ve daha iyi tanımak için okulumuzda 7. Sınıf öğrencilerimiz arasında Siyer-i Nebi bilgi yarışması yapıldı. Yarışmada birinci olan Elif Ecrin Demircioğlu’nu tebrik ederiz. Yarışmanin ardından dereceye giren ve tüm katılımcı öğrencilere hediyeleri okulumuz öğretmenleri tarafindan takdim edildi.

Yarışmayı organize eden Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz Zehra BAŞARAN ve Ensar GÜLMEZ’e tesekkur ederiz.

Nis

Harezmi Eğitim Modeli uygulamalarında yapmış oldukları çalışmalarından dolayı başarı belgesi almaya hak kazanan öğretmenlerimize belgeleri Okul Müdürümüz tarafından takdim edildi. Öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun . Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu bayramı hepimiz çocuk olarak kutladık bugün Güzel çocuklar bugün sizin gününüz, kutlu olsun bayramınız. Siz geleceğimizsiniz, gelecek sizsiniz

Etkinliği organize eden Türkçe öğretmenimiz Çağla Nur HASBOLAT'a, Matematik öğretmenimiz Tuğçe ÇINAR'a, görevli diğer öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında okulumuzda Anma Programı gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Üsküdar Belediyesi Valide Sultan Gemisi ile Boğaz turumuz kapsamında  Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimizle Boğaz turu gezisine katıldık. Geziyi düzenleyen Tuğçe ÇINAR öğretmenimize teşekkür ederiz.

Haz

2023 - 2024 Eğitim öğretim yılı ön kayıt başvurularımız başlamıştır. Kayıt formunu okulumuzdan  ve aşağıdaki linkten temin edebilirsiniz.

Ön kayıt başvuru formu için tıklayınız.

Not: Kontenjanımız 60 kişi ile sınırlıdır.

Haz

Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Harezmi Modeli uygulanan okullar yıl sonu şenliği Hilltown AVM'de gerçekleştirildi. Okulumuzun da yer aldığı etkinliğe Maltepe Kaymakamı Sayın Bahri TİRYAKİ, Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat ALTINÖZ, Sayın Şube Müdürlerimiz, Sayın Okul Müdürlerimiz, Sayın Siyasi Parti ve STK temsilcilerimiz, Sayın Velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz teşrif ettiler.

May

2022- 2023 eğitim öğretim yılında uyguladığımız Harezmi Eğitim Modelimiz yerel basında yer aldı.

Teknofest 2023 Gezimiz

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda gerçekleştirilen kutlama programı ile icra edildi. Etkinliği gerçekleştiren Türkçe Öğretmenimiz Duygu ARAL UZUN'a teşekkür ederiz.

Mrt

Her hafta gerçekleştirilecek olan kitap okuma etkinliğimiz başlamıştır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda gerçekleştirdiğimiz etkinlik ile icra edildi

Programı hazırlayan Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Yasemin AYDOĞAN'a teşekkür ederiz.